About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, March 20, 2009

kenangan!


korang biasa sangat ngan gambar faris kan???
gambar nie, satu konon2 tengah bergelak ketawa ngan ayah dia n satu gaya manja meniarap





yang ini kenal????

ini pulakkk????
yang berbaju merah tu, farah semasa majlis perkahwinan maklong n paklong dia di majlis sebelah perempuan. Jurufoto itu amat berminat dengan farah. teramat sangat minat. aku letakkan dia di meja ni sebab dah lenguh mendukung n xder org nak aku pas kan dia. then, jurufoto tu adjust kedudukan dia n amik gambar dia. pose ni termasuk dalam album kenangan wedding diorg. n masa di bawa balik albumnya, paklong dengan garang berpesan,' sesapa pun jangan cuba2 nak keluarkan gambar tu dr album, kalau nak, nnti aku bagi softcopy'

n gambar bby rambut cacak tu, farah semasa baby!
:: faris dah merangkak pada usia 5 bulan 11 ari... menyenget cam ketam. Lum kukuh lagi movement dia::







10 comments:

ku tak sempurna said...

mana gambo ko masa kecik...
letak aar... kalu berani aaa

zonaku said...

heheheheee....
aku terlampau comel...

syah shah said...

hehehe... dari kecik lagi rambut dah cacak... kikikik comelll...

sekali tengok cam rambut si Kepli dalam cite indon Dunia Mahu Kiamat kot tajuk dia... aku lupo... hahahahahh :P :P

zonaku said...

dah keluar² jer cenggitu dah rambut dia...
skali dah besar.... ketiau!

HEMY said...

adik aku pn dulu pompuan kecik2 rambut pacak camtu.. bawak jln2 mcm2 nama dpt..ultraman lah, batman lah

Yunus Badawi said...

cepatnya Faris dah mula merangkak. Anak saya Adam dah 61/2 bulan tapi belum merangkak lagi.

syah shah said...

anak buah aku dah umo dekat lapan bulan.. tak merangkak lagi... hihihihih

13may said...

:)

Jard The Great said...

aduyaii.... aku rasa mcm nak ade anak.. tp tak nak suami.. bole??? heheheh....

zonaku said...

anul:
hehehe... ssh gak bwk dia jenjalan ms kecik2 dl.. ramai peminat.

YB & syah:
terlalu awal kot rasanya.. dah sebuk nk duduk, bdiri n jalan..
pantang tinggal, dia try bangun...

13May:
:P

jard:
aku pun penah tingin camtu, tp skrg.. x per la...
anak buah aku ada.... kira cam anak sendiri gak la....
lgpun, x yah bgn mlm lyn dia merengek!

Followers