About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, February 6, 2009

Kek

disebabkan cam ramai y minat kek bday bro1; aku cadangkan korang check it out kat blog kek SIL aku...

bukan x nak bg bisnes, cuma x baloi korang nak bayar delivery charge tu, kwn aku nak pakai cincin ari tu pun memula teringin penangan kek SIL aku, sayangnya delivery charge (courier) x reasonable.

so, kwn aku pun amik kek dr tpt y SIL cadangkan.
tp, sori, aku x ada detailnya. yang aku tau dari puchong. pandai² la korang cari yer☺

9 comments:

Mr PenyuBiru said...

dah bisnes jual kek plak.hehe

julietchun said...

biar ler penyu, org bisnes ko dengki ke? ni kesan ekonomi meleset ke? hahahha.

syah shah said...

SIL ko kat mane sekarang?? Penang eh?

syah shah said...

eh, buleh terus pablish komen... aku sunggoh terujaaaaa~~ Muahahahahahah :P :P

theconfused said...

yeke?? bleh terus publishke?? cube aku tryyy...

theconfused said...

yelahhhh.. muahahahhahaha....

syah : ko ty.. jgn tak ty.. hahahha.... pengsan kang.. hahahah

zonaku said...

encikPenyu:
x la, aku promote dia ja..

juliet:
mmg dia buat bisnes nie.. dah lama dah..
dia boring dok kat rmh

syah:
ehheheeee.. aku bukak coz x sempat nak check n approve. tgh bz gilossss nie...
x la bukan kat penang. nun jauh di selatan sana...
hehehehe

zonaku said...

cikKompius:
hahahhhaaaaaa...

cikKompius n syah:
ty apa nie????

syah shah said...

tah, tetibe aku jadik kompius terkena aura dia tuh... Muahahahahah :P :P

Followers