About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Saturday, February 7, 2009

Derma Darah @ Blood Donation


Blood Donation Campaign akan di adakan di pejabat aku pada 26 Februari 2009 (Khamis) dari jam 9 pagi hingga 3 petang.




sesiapa di daerah Kajang yang berminat; di jemput bersama² menderma



5 comments:

eddie dewanaga said...

been there, done that...

type O negative!

Yunus Badawi said...

saya takut jarum hehehe

Shifu67 said...

aku dah 2 tahun tak derma darah.... tahun ni kat mana la diorang buat.... lepas derma, tubuh jadi lebih segar... makan pun makin laju... hehehe

zonaku said...

Eddie:
O -ve????

dasat la lu bro... better lu cari org y sama jenis ngan lu, simpan no ctc diorg dlm wallet, just in case urgently needed.

YB:
sama la kita..

Shifu67:
kalau ada area kajang nie, dtg la.
kalau x,just call PDN. unit bgerak diorg fully booked. n rajin2 check kat info area, shopping mall pun slalu ada.

susah2 sgt, p jer kat PDN, diorg bukak sampai mlm.

Jard The Great said...

aku takut sama itu jarum..huhu..

Followers