About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, January 27, 2009

aku dah jumpa

aku nyebuk jenjalan kat blog masa cuti..
sesambil ngasuh si Faris....
baby kesayangan keluarga, current edition punya.
kekekeke...
dan aku jumpa la blog budak ensem nie.. anak orang tu
.
.
.
psst... kak, sy dah jumpa blog dia

12 comments:

Mr PenyuBiru said...

jap.aku pun nak tukar nama blogku gak la.tukar ke penyu hensem.haha..

zonaku said...

oh tidak!

Mr PenyuBiru said...

jeles la tu. hehe

Ungku Nor said...

ehehe..dia dah nak stop blogging dah.
dia cakap nak blogging taim pree je skarang ;D

Jard The Great said...

waa... sepala budak ensom tu..

mesti bawah umur kan?? hehe

HEMY said...

hahaha...blog sapa la plak tuuuu

ad3ck said...

walaupong nama blog ku bukan akubudakensem, tp aku pong hensem gak apa.

zonaku said...

encikPenyu:
x koser tau!

kakUngku:
gitula patutnya... dia budak skolah lagik...

jard:
mmg amat bawah umur.. mak dia jer y dah terlebey umur..kekekeke

HEMY:
nak tau siapa?
check it out dude!

ad3ck:
hehehe.. yer ke ko ensem???

en_me said...

ammvoiii, sonoknyerr jumper budak hensemm .. gitteww

Chekgu BaniHassim said...

oit...aku nk komplen gak...
apsal latest entry takde comment??
tak kire...
aku komplen kat sini...bulih kan??

err...ko nk berenti dah ke??
lagu tu lagu brothers kan??
aku suker gile lagu tu...
syahdu syahdan....

[S]itie [B]Um [B]Um said...

ade edition2 plak ek?

zonaku said...

en_me:
hehehe

Chekgu BH:
dah ada relpy yer...

SitiBumBum:
hehehe.. ada la... kecik² leh la aku manja²kan, dah besar nanti or kalau ada bby baru nnti, dia pun akan self service

Followers