About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, November 4, 2008

T.A.G (paksaan)

Rules ::

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!.
~ x der kamera... hp aku x canggih cam korang...

2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair...just take a picture.
~ sila rujuk jawapan di atas

3) Post that picture with NO editing.
~ dah x der... nak wat camaner kan..........!?

4) Post these instruction with your picture.
~ DONE!

5) Tag 10 people to do this
~ heheheeee...
1. cikKonpius
2. KakUngku
3. Anne
4. Tiara
5. cikKuTakSempurna
6. encik13May
7. encikDebik
8. syah
9. Anul
10.en_me


seyes.. aku jawab TAG ini dengan amat JUJUR!

9 comments:

Mr PenyuBiru said...

huh! ngelat! mana aci!

kekawan yg kena tag tu, jom kita lempang skit sorang kat budak ni. biasa ni!

syah shah said...

hohoho... nanti esok baru buleh buat ini tag... at the moment kamera ade, tapi tak buleh nak upload masuk kompiter... camno?? heheheh

su said...

tp x ikut rules la!huhuhu!

len kali su TAG zona yer!

tungguuuuuuuuuuuu!!!

hehehe!

zonaku said...

lorrrr.. tengok la korang nie... aku ni JUJUR tau.....

betul la....
aku x dak kamera......

xder pekdahnya aku menipu...



seyeeeesssss.. aku JUJUR menjawab tag ini

zonaku said...

encikPenyu:
abihla lebam muka aku kene lempang. info: kulit aku sensitip.. nnti kalu korang pakat² lempang, maunya x surut bengkak, camana???? tembam sampai sudah la aku

ku tak sempurna said...

ihihihihihi... aku pun hp aku pun takdek kamera... hp cap itik... so, jwpn aku cam ko la gak eh... ok tak?? :D

Ungku Nor said...

err..tetibe je akak tatau camne nak set selftimer kat kamera cikai akak nih..

so, akak takyah la buat tag awk nih.
buleh??

theconfused said...

ahhh sduahlaa korang.. nama aku gi kat atas..

taulah korang nk tgk muka aku..

i malu tau!!! hahahahahha...

mencik aih.. cam nak muntah rasa dgn ayat aku itu..

zonaku said...

cikTakSempurna:
sori yer....
ayat n alasan aku tu cuma valid sekali jer....
ayat pakai buang yau

xder recycle²!

kakUngku:
buat jugaaaakkk!!
eleh, akak kan unibers... kene la buat kannn... kannn...

(sikit nyer gabai nampak bayang kamera kat akuarium tuhhhh!)


cikKonpius:
gedikkkksss!

Followers