About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, November 12, 2008

kene lagi ;P


aku kene tag ngan encikPenyu coz aku dlm list top komentator dia...

snap work station anda (aku guna y lama tau... kan enpon aku x der kamera cam korangsssss)

ni shrimp.... (udang). masa beli aku ingatkan sea angel...

ni CikL, EncikSagat n encikD y gemar memeriahkan workstation aku...ni gambo thn lepas tau.. skrg dah x mcm nie...

then...


taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda... (korang leh carik blog aku.. pepandai laaaa)

iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..





(tengok contoh yang aku buat nih... (aku x buat.. ayat ni aku kopipes dr encikPenyu y kopipes dr su)...begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...tolong pass tag aku ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa) (saper nak.. sila la... jgn memalu)

4 comments:

en_me said...

gitteww yerrr..

Jard The Great said...

uits... ape maksud "jom p Bloggers Buff 2008" nih ???

bile??? ko nih.. kalo nak iklankan benda baik camnih.. ko haruslah buat n3 pasal nih...

hehehe..

jgn risau..aku akan bace n3 tu..walaupong tak janji nak pegi..=p

Mr PenyuBiru said...

uii! ngelat! kena buat smula tag neh.hahaha

zonaku said...

apa lak...
korang letak satu gambo jer....
aku letak sampai 2... close up n view besar....gambo lelain ada muka aku n ramai²... x kan aku nk letak
karang ko gak y tergoda....


kamera still dlm kedai!

Followers