About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, November 12, 2008

hehehhe...!


kata orang....(aku x tau sapadia... tp dah slalu sangat aku dengar)


"Seringkali bila Allah hilangkan matahari...
di gantinya dengan ribut, petir, hujan...

kita gelisah, berkeluh kesah...

sedih, pedih,
....

tanpa kita sedari...
selepas habisnya gerimis tadi....
rupa²nya..
Allah kurniakan kita PELANGI"



dan juga

"behind every silver cloud is a SILVER lining"
aku mengalami tekanan perasaan,
bukan sahaja dengan kejadian yang x aku ingini
tapi juga dengan dugaan hidup..
cemburu amat dengan teman itu..
dari jauh...
bondanya sanggup berpayahan
demi menemaninya
rusuh hati ini jadinya

rupa²nya....

MAK NAK DATANG!!!!!!!!
yeay!

13 comments:

Ungku Nor said...

bestnyaaaaa..

zonaku said...

hehehheeee.....
senyum manjaaaaaaaaaaannnnnngggg ja nie....


ni tgh wat senarai menu makanan!

eddie dewanaga said...

gua yang dok dekat ni pun susah nak pi jumpa dia... huh, insaf2...

mummy, ptg ni org dtg bawak murtabak singapore eh... kita mamam sama2!!

i love u...

**pil darah tinggi jgn lupa mkn ye, mummy... cuti sekolah ni tak nak naik kota damansara ke...?

:)

ku tak sempurna said...

mak nak dtg rupanya...

kesian tul la ko ni... nanti kem slm ngan mak ehhhh

zonaku said...

eddie:
x baik oooo
x blk p jengah pun, at least call laaa...

aku try call at least seminggu sekali...

dl ms stadi lg best... asal aku top up hp jer mesti call dia... call dia sampai abih kdt....

belen baru aku guna sampai aku mampu top up balik

biasa aku sembang dlm 1/2 jam ja ngan dia.. x lama pun



KTS:
sapa x best mak nak dtg rmh kan
dah lama aku dok cucuk jarum soh dia dtg coz aku dah pindah rmh baru nie...

insyaallah

julietchun said...

Patut la slow je ko hapdate blog,rupanye majuk mak lambat datang, apsal tak cakap siang2.

ad3ck said...

bila mak nak datang? ;p.

syah shah said...

hehehe... syoknyaa mak nak datang... hohohoho~~ cam aku nih, mak kat umah seblah jek... tapi mak mentua kalo datang pon asek pegi umah biras jek kat pandan indah sanun... kecit peparu aku... hohohohohoh

zonaku said...

juliet:
bukan aku mmg update blog aku siang² ker???


ad3ck:
woi!!!!!!
mak aku la...

er..er.. td sis aku call kata mak AKU nk datang sabtu nie.. hehehe.. ahad leh jenjalan sesiap!

syah:
mmg syok tau!!!
mak kat umah sblh pun best apa.. agak² angin jer satu badan, p la lepak rmh dia.. eheheh

kecit peparu ok lagi.. cuba kalu ko kecik jantung??? abih x leh nk idup dah!

Aku Bukan Bidadari said...

yea yea bleh makan best yea yea

zonaku said...

hehheheee...
kansel la diet sat....

tapi mak x puah ati sangat bila mai sini.. ikan x fresh!!! huhuhuhu

Chekgu BaniHassim said...

anak mak ke nih???
Heee.... :p

zonaku said...

chekgu:
mesti la... xkan anak kambeng lak...

Followers