About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, May 22, 2014

jom!

OK, bro1 n SIL1 dah blk.. smlm masa along dia nak balik, si Qaseh macam merajuk.. x mo pandang muka along dah... mungkinkah terasa bakal ditinggalkan wahai si kecil? Jangan risau.. awak ada lagi 2 mak sedara n 2 pak sedara kat rmh tok mek tu... kakak n abang y bising2 pun ada....

Dah almost hujung rejab kan? pada yang belum selesai, selesaikanlah hutang.. berdoalah berjumpa dengan Ramadhan lagi, Insyaallah, setelah beberapa tahun, tahun ini aku merancang untuk berbuka puasa bersama #memuah. Semoga perancangan kami dimudahkan Allah.

Kenapa aku nak bersusah payah ke KL semata2 nak berbuka puasa? Jawapannya, bila dipertemukan dengan sahabat yang baik..... peliharalah ukhwah itu. Alhamdulillah...... aku bertemu mereka... kami dari latar berbeza, namun kami sentiasa bergelak ketawa bila bersama.

Pasangan mereka, sahabat kami juga. Anak mereka adalah anak kami juga. Dari bujangan kami berkenalan hinggalah sekarang.... ada y dah ada anak, ada yang masih mencari & menanti jodoh.

Forget it.. aku sesekali menjiwang.

Niat nak berkongsi ini. Dikongsikan oleh seorang dari sahabat aku juga.aku tiada apa2 kepentingan dengan projek ini..... semoga Allah permudahkan urusan kalian yang menyumbang.

:: sebenarnyaadarasayangkurangenakdijiwa ::

2 comments:

julietchun said...

kawan2 yg baik tu lah penguat semangat kita selain famili sendiri

zonaku said...

hu~ lepas 24jam baru ada ko sorang je komen blog aku...

risau nk check stat.. blog makin lama makin sepi...

Followers