About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, February 10, 2014

Silaturrahim

Ok, ada la satu kalendar kawan aku beli baru2 ni kat kedai buku.

Ada byk social events dlmnya... so, sebagai kerani yang hebat.. aku pinjam untuk newsletter team aku (x ada idea sebenarnya).

salah satunya, esok, 11 February adalah hari : make-a-friend day.



makanya.............. marilah berkenalan..............  jalinkan silaturrahim sesama umat Muhammad.....



buat semua sahabat/kenalan/kawan.... thanks.. !

12 comments:

Daddy Ziyyad said...

12 feb pulak ada event apa? hahaha

t.a.t.a said...

zona, check kan 25/7 ada event apa?

Nastyna said...

wiwit..nnt rajin2 la update events semasa tu yer. and happy persahabatan :D

Dr Singa said...

25/7
besday kau eh cik ta?!

zonaku said...

DZ :
12 feb x ada apa2. tapi 14 is valentine n chap goh mei.

zonaku said...

t.a.t.a :
25/7 x ada apa, but 26/7 hari untuk kita, aunts & uncles day..
hahahaha

zonaku said...

nas:
insyaallah....
moh kekalkan persahabatan alam maya...

zonaku said...

docSinga:
ala.. buat2 x tau udah le....

t.a.t.a said...

entah korang ni. buat tak tahu aje. karang dah tahu korang kena cari hadiah kan? ahahahahah


hahahahaha


26/7 aunts and uncles day. yayyy...

nak minta nieces ngan nephews belanja la. haha.

zonaku said...

t.a.t.a;
karang doirg nk bagi hadiah ngan syarat : ada uncle dulu.. x haru?

t.a.t.a said...

alaaaa mak!


eh. uncle pinjam boleh tak?

zonaku said...

hahaha.... anak2 buah aku kreatif... karang kalau diorg tanya jenuh la menjawab.


hari tu dah ada sekali dia soal.. aku berjaya alih perhatian....

Followers