About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, September 13, 2013

Memori

Balik keje semalam, dgr lagu 150juta, pagi ni dengar baik2 sayang.
di kawasan y sama sj semlm n hari ni, dekat jalan lencongan pembinaan jambatan kedua tu.

Kedua2 lagu bawa maksud n kerinduan yang berbeza pada insan yang berbeza, persamaan sekadar lokasi aku mendengar saja kali ni.

motif entry ni??? NAK buat entry di pagi Jumaat.

owh... long weekend yang akan agak bz n yang aku ternanti2 dgn perasaan berbaur. 22 tahun.. lama tu!

8 comments:

Masy said...

ecewah tacinggggg

t.a.t.a said...

opo ko bondo eh tu 22 tahun?

zonaku said...

masy:
hujung bulan ni tacing ngan korang lak weiiii.. sila cari lagu tema...
hahahahahhhaaaa



t.at.a:
jarak masa perpisahan....

t.a.t.a said...

oic. macam ada sambungan nya aje.

zonaku said...

t.a.t.a, wallahualam.. kene tgk emosi dll la...

Murni Alfathunnisa said...

lama bebenor 22 tahun tu..

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

zonaku said...

Hazlina, thanks sebab sudi berkunjung. nanti singgah lagi ya... hidup memang pernuh warna :)

Followers