About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, March 20, 2012

Mac 2012

macam2 yang berlaku, macam2 nak ceritakan.....

tapi,

nanti bakal aku susun ayat sebaik mungkin untuk bercerita kisah yang berlaku.

ada suka, gembira. tak kurang juga kisah duka.

layan pic budak2 ni dulu ya....

8 comments:

azieazah said...

Main ice-skating kat Bukit Jambul, Penang?

Bercuti yaaaa

zonaku said...

mana ada bercuti kak azie......

Pocket said...

huiyak!
kat bukit jambul ada ice skating ke?
buleh try tu:D


anyway pasal 7hb tu pun buleh try gak. diorg kemaruk sgt nakkan darah, diorang akan 'Allow' je awal 7hari pun:D

moment said...

lamanye xmasuk sini.. baca dr google reader je..

sejak bile ko tuka template ni? hihi

Lilly said...

kt pisa?? awat aku xtau??/

zonaku said...

pocket:
PISA & BJ sama kah?

zonaku said...

moment:
dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sgt. lebih setahun dah kot. n ko dah penah tanya dah rasanya...

zonaku said...

lilly:
mahai, tiket 100++ after staff diskaun...

Followers