About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, December 30, 2011

Triv*ia 2011

trivia le sangat kannnnnnn.......



Januari : 
menyambut tahun baru dengan bercuti sekeluarga ke The Carnivall, Sungai Petani. seawal tahun ni juga aku menerima berita kepulangan sahabat comel dan baik, yang kembali ke Rahmatullah. Al-Fatiha sekali lagi buat Sarah Afni. juga aku menamatkan talian telefon kedua. kembali menggunakan satu talian saja

Februari :
terima hadiah dr Dr Singa, tinted cikPuteri, seminggu kendian, kena saman! dan lelain adalah biasa saja

Mac :
kenduri ni Nilai. Sepupu aku kahwinkan anak dia. sehari sebelum tu kami ke Taiping, kenduri anak jiran lama. keduanya kami pergi dan balik pada hari yang sama. ke Nilai, kami pergi dengan flight. cam kelakar gak, semata2 bawa handbag saja memasing. tapi jenis besar la sebab bawa baju tukar untuk Faris. Bro1 n SIL amik n hantar ke airport.

April :
aku potong rambut!!!! ye, aku adalah kedekut sket bab bajet memotong rambut. mungkin sebab rambut aku jenis baik. x banyak ragam. Juga aku berjumpa semula dengan salah sorang kawan seuniversiti. menerokai semula memori bersama. paling diingati, kisah di Sungai Gabai.

May :
Ulangtahun mak. balik dari kenduri, kami bawa mak ke foot spa. semua 4 beranak, exclude Sis2. dengan baju kurung je la kami jenjalan. dan setelah 10 tahun, aku mendaki semula Bukit Jambul. View mmg best! Tapi, hasilnya, sepasang kasut sukan aku diarwahkan...

Jun :
Paling menggembirakan! Memuah Holiday : Penang Trip! juga ulangtahun aku

Julai :
ada drama! juga peluang aku berjumpa semula dengan ahli syarikat lama. termasuk bos lama

Ogos :
ramadhan..... agak bagus reputasi terawih aku tahun ni. juga aku mula bekerja sambilan

September :
lebih banyak kisah raya.... juga aku berkesempatan menghadiri reunion rakan persekolahan. dan first time aku drive ke Perlis. nice memories..

Oktober : 
percutian ke Langkawi yang dibatalkan.. aku kecewa sampai sekarang!

November :
paling eventful tahun ni. sis3 bertunang, aku kembali mencari sumber tetap, kehadiran ahli baru, Sara Farisha

Disember :
aku separuh masa. aku yang tetiba berani kembali mencorak hidup aku. dan adik2 aku mengomel susah mau tengok aku. mana tidaknya, diorg bangun nk pergi keja, aku belum bangun. diorg balik keja, aku dah pergi keja, aku balik keja, semua dah lama lena. hujung minggu pun sesekali saja jumpa. x apa, bakal berakhir ditahun baru nanti.



6 comments:

baincardin said...

salam.

terima kasih singgah blog baincardin.com :)

# penafsiran ke filem menyebabkan byk 'situasi-sebenar' dipotong? - OR

syah shah said...

jom ikut ai pi Langkawi May next year... :D

March 26-28 ai pi KK, jom? hihi~ :D

zonaku said...

bain:
lama x singgah sebenarnya....

#nak zahirkan tiap butir seperti dalam buku, 3 jam pun x habis filemnya-OR

zonaku said...

shah:
kk somewhere in july, bali in sept.

korea je lum ada tiket

syah shah said...

owh... sept aku pegi medan... hehe :D

korea takmoh, aku nak pi jepun... mehla sponsor tiket aku laki bini... hahahahah tetibe. :P

zonaku said...

hehehe.... agak2 ler syah... currency dia tinggi weiiii....



insyaallah ke bali ngan memuah, kk ngan separuh memuah...

Followers