About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, December 1, 2011

kilat

sekarang, saya perlu ulangkaji matapelajaran Sains sekolah menengah dan juga mendalami perihal teknologi.
boleh memberi malu amat besar bila gagal menjawab. walau pun bukanlah dinilai melalui peperiksaan atau sejenisnya. tapi penilaian pelanggan/manusia amat berharga.


letih juga bila dah lama tinggalkan sesuatu yang menjadi kebiasaan... kalau dulu, sekadar berdiri, berjalan ke sana ke mari sepanjang acara, adalah sesuatu yang biasa, walau berteman tumit dua setengah inci. kini.... macam hampir pitam.. padahal pendingin hawa memang tersedia, matahari sudah lama berganti sang rembulan... manusia.... alah bisa tegal biasa...

12 comments:

Lilly said...

hohohoh.. stadi jgn tak stadiiii

Masy said...

dpt keje ape weh? cikgu?

zonaku said...

lilly:
masalahnya kena stadi online ni haa...... kat rmh ni mana ada budak sekolah. farah br nk masuk darjah 1 tahun depan....

zonaku said...

masy:
cikgu??????????? ko gile? aku x layak n x mampu weiiiiii

aim-a said...

abistu???keje apo?? btw..selamat membaca!!! :D

Pocket said...

kamu jadi sales person utk bio filter ker? memang kena belajar sains tuu heheheh:D

syah shah said...

Usaha tangga kejayaan... Hahaha :P

Pi library laa... kan lebih banyak rujukan... Hehe :D

zonaku said...

aima:
cam biasa y aku buat dulu ler.... bercakap!

zonaku said...

pocket:
sales is not me.

zonaku said...

syah:
updated ke kat library tu? ke skrg library dah x sunyi cam dulu? aku seram sket sunyi2 ni.......

syah shah said...

err.. library mana ko cakap ni? library shah alam sangat updated skang.. orang ramai je...

library penang kalu, aidonno~ Hihi~ :P

zonaku said...

aku x penah masuk library penang. lokasi pun aku x pasti

Followers