About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, October 25, 2011

malu........

aku tak tahu ini perasaan normal atau tidak.

tapi tiap kali kalau keluar toilet, dan ada orang nampak aku keluar, aku semacam rasa malu. x kiralah samada lelaki atau perempuan. lebih2 malu kalau lelaki la..... even aku masuk toilet untuk basuh tangan saja pun, tetaplah rasa malu....


over pemalu kah aku ni?

12 comments:

syah shah said...

ngade betul tu... hahahahahah :P :P

Tijah said...

ehhhh ehhh saya pun mcm tu laa....

zonaku said...

ngade eh??? ok, noted!

zonaku said...

Tijah:
kak, kita ni pemalu semulajadi kannn.. blagak ja cam x malu......

Masy said...

klu kuar toilet sbb br pas membuang, mebi laa.. takat basuh tangan, xde rsa ape kot.

aku kurang malu gaknye.

zonaku said...

asal keluar je..... x kisah le reason masuk tu....

hu~

Pocket said...

err, kamu malu masuk toilet?
kalau gitu jangan la masuk toilet yang ada staff dok tunggu kat dalam tu, sure ko tak lehh nak kuar toilet trus :)

zonaku said...

x malu nk masuk, segan/malu bila org tengok time keluar je.....

kalau y ada org tgu tu, mmg lelaju ja keluar

ckLah said...

ckLah pun...
Dulu masa di sekolah perempuan, tak kisah..

Di sekolah baru ni, nak keluar intai kanan kiri dulu, ada tak budak-budak lelaki di luar. Ada ke patut depa tanya"Buat apa cikgu?" Cheit!

Mr PenyuBiru said...

yup. over pemalu. normal aa seorang manusia normal keluar masuk tandas.

zonaku said...

ckLah:
hehehehe.. dah tu ckLah jawab apa?

zonaku said...

encikPenyu:
.......

Followers