About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, May 26, 2011

kenapa aku suka.......

siri Friends : sebab ada tempat lepak yang cool, plus kawan2 yang mengong. menerima sesama sendiri seadanya

siri Ally McBeal : hubungan sesama teman sekerja yang pelik tapi benar. tempat lepak yang cool juga

siri CSIs : daya ketelitian yang hebat. sentiasa menyokong antara satu sama lain, semangat sepasukan yang kuat.

siri Grey's Anatomy : perfect in their imperfection. kelemahan itu adalah kekuatan dan sentiasa menyokong samada baik atau buruk.

siri House : kegilaan yang brilliant. perasan x sebenarnya kejahatan yang ditonjolkan sebenarnya adalah sekadar menutupi sekeping hati yang sangat lembut. self-defense. biar jadi jahat demi mendapatkan yang terbaik untuk orang lain


siri Bones : tempat lepak yang cool and the rest, do i need to say more????

basically, things y sangat menarik dalam siri2 kegemaran aku sama saja, tempat lepak yang cool, juga hubungan sesama ahli.

been there, had that.....!

i missed those times................... yet, life goes on (siri yang best jugak)

9 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

kenapa ko tinggalkan tmpt best
ish3

zonaku said...

life goes on beb!

Masy said...

tatau nk komen ape, lupe dah T_T

Erina Asmawani said...

Saya suka CSI, Greys Anatomy, House & Masterchef :D

zonaku said...

masy: hahahahaaa........

ena: masterchef lyn gak la..... tp kategori lain tu

Hanyasayang said...

Melompat blog sampai ke sini :). HS pun suka semua series yg awak mention except Grey's Anatomy sebab tak pernah ikut. Series lain yg HS suka dulu dulu, Wonder Years dengan Ed. Ada a few lagi yg suka tapi dah lupa. Hehehe

zonaku said...

selamat dtg HS.

ed cam penah dgr, wonder years x penah la pulak....

lps ni dtg lagi yer...

Super Nia Hana said...

friends still terbaek pd watashi

zonaku said...

hana:
greys anatomy paling kijammm... tetiap kali layan air mata... letissss

Followers