About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, April 26, 2011

pertemuan.......

malam ni bersama teman lama yang dah lama x berjumpa
rasanya dah 8 tahun kot x jumpa

awalnya aku terlupa dia akan datang
lupa sungguh-sungguh!

dah la pagi td aku sangat bz. sms x bukak, email x bukak, apatah lagi fb. elok ja aku setel semua kerja dah dlm kul 5.... br buka fb.

trs dapat call dr dia. flight dah landed dah pun...


hahahhahahaa......... lepak, makan2, check in kat hotel, then br decide nk tido kat hotel ja. trs balik rumah amik baju.......

lepak sembang-sembang-sembang-sembang-sembang-sembang-sembang-sembang-sembang





8 comments:

Masy said...

sonok la dpt borak2 dgn mber lama heheheheheeh

Rozami said...

tak tido ler tu

zonaku said...

sangat seronok!!!!

aku x tau la korang stg nnti kita leh tido ke x.... karang memekak jer la sepanjang malam.....

DrSinga said...

lalok tak pagi ni??
:)

zonaku said...

idak ler......



cuma x bfast saja......

lapo!

Ku Tak Sempurna said...

kawan lelaki ke pompuan


hahaha. soalan!!

zonaku said...

KTS:
lelaki atau perempuan.....


ada beza kah?

kawan tetap kawan

Ku Tak Sempurna said...

of course ada beza.

klu kawan lelaki, berani ke nak sekamar dgnnya di hotel?

hurmmm

PEACE :D

Followers