About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, December 7, 2010

Tag Cute Blogger Award

dapat tag ni sebenarnya since 29 July 2010... gila lama kan.....




tp aku tgh adjustkan diri, so aku terlupa..... ini baru terhegeh2 nk buat... apapun aku still cute! muahahahahhaha.........


errrr.... award tu x yah la aku letak... korang follow link tu, kalau nk tgk rupa bentuk award tu...i buat blog ikhlas, x harap award2 ni apa semua... cewahhhh.... statement cam artis!


ok tag nya berbunyi gini:


Apa nama blog? ~ ZonAntaraItuDanIni

Bila start buat blog? ~ Feb 11, 2008

Sape 1st follower? ~PnConfused adalah pengomen pertama setelah 4 hari aku buat blog, tapi 10 follower pertama adalah tanpa nama or pic. existance? langsung aku x sure n malas mau carik

Ucapan khas untuk pemberi Award? ~Terima Kasih banyak2

Lastly, 9 org cute yang saya nak tag? sesapa nak silakanlah..........

2 comments:

Ku Tak Sempurna said...

aku tak cute..
so tak layak nak jawab tag ni

hihihi

zonaku said...

heheehee....
haah... ko mmg x cute

Followers