About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, December 10, 2010

Hari Lupa


semalam,
adalah hari lupa sedunia

pagi2 masa baru je keluar rmh, aku perasan, aku lupa bawak baju salin untuk p joging ptg karang.. (walau aku gemar joging, tp aku nk kene buat something, lgsg xder xtvt since aku balik sini)

ok, x baik patah balik.. kansel hasrat suci murni itu

then, rakan sekerja semua ada training, since aku sorang2, abis buat lejer, aku msk bilik filing. ampeh.. jenuh cari n susun semula filing y aku cari/kene buat tu (x byk pun..)
balik tempat jer, sambung discussion online ngan geng kelab aku untuk trip in january 2011. kejap je aku duduk, rekan sekerja kembali.... then br aku perasan, jam dah 12 lebih... lupa lunch! x per la, x yah lunch.

then, buat keje menyembang lagi, ada ajakan g minum petang.. since x lunch, aku pun ikut je la...

sambung keje lagi sambil bincang lagi....

tetiba terpandang jam kat pc, dah kul 4 lebih! ya rabbi! lupa tgk masa................... kelam kabut aku ke surau y jauh itu... seb bek sempat!

huhuuuuhuuuu.... balik tu, aku x tau nk pikir camana lagi.. asal jgn aku lupa jalan balik or masa untuk balik sudah la... itu mmg tahap kritikal!

10 comments:

syah shah said...

aku kalo lupa atau tertinggal barang, kompom patah balik aje, amek jugak... Hohohohoh :D :D


yes, lupa macam-macam takpe, janji jangan lupa senyum... :D :D

zonaku said...

tgk jenis barang n kepentingan la jugakkkk...



kang lupa purse pun x mo patah balik harus dibelasah la kalau x mo patah balik..


senyum???? insyaallah x lupa, esp lps kisah senyum..

muahahahhaaaaaaaaaaa

Ku Tak Sempurna said...

jgn lupa pakai baju sudah

hihihi ;)

zonaku said...

baju mmg x lupa la.. nampak kat cermin

Masy said...

jgn lupe kat aku. eh? hahahaha

zonaku said...

eh eh.. td ingat.. skrg cam dah lupa....


muahahahahhaaa

syah shah said...

aku kalo barang tu tak penting pun, kalo masih ada masa, patah balik gak... lainla kalo tengah rushing kan, memang takdelaa nak membuang masa tu... Hohohohohoh :D :D

zonaku said...

hehehheeee... aku mmg mls.kalau penting jer aku patah balik

ckLah@xiiinam said...

Salam ziarah.....(sambil senyummmm)

zonaku said...

salam...terima kasih sebab berkunjung walau dikurung...

Followers