About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, November 25, 2010

aku dan JAR.UM

Malam tadi aku mimpi jarum, dan ini tafsirannya yang aku jumpa...

Bermimpi jarum tangan atau jarum jahit kita hilang. Artinya, kita harus tawakal karena ada kemungkinan besar anggota keluarga atau saudara kita akan ada yang meninggal.
Bermimpi membeli jarum di toko. Merupakan firasat kurang baik karena akan ada fitnah dari orang yang selama ini dianggap sebagai sahabat.

Risau kan? tapi bukankah mimpi cuma mainan tidur.....
dan mimpi aku camni....

aku tengah terima rawatan n on drip.
ini contoh y kurang ngeri yer... sebab x nampak sangat tempat cucuk, lebih nampak kuku jer.. hehehe
~tima kacih acik gugel~

sakit apa n dimana tempat rawatan aku x tau. line was set on right hand then aku perasan jarumnya dah tertusuk menembusi tapak tangan, ya, alal2 david blaine buat tu. tapi kan jarum drip adalah lebih besar n lebih mengerikan aku. (kawan² blog tahu kot ketakutan aku dengan jarum) so, aku ke tempat rawatan y lain, n staf adalah kenalan sendiri, cuma aku dah lupa siapa n di mana. mohon dia set line y lain.. korang leh bayangkan apa aku rasa? lepas dia tanggalkan line tadi, dia cucuk satu jarum di tepi tapak tangan area ibu jari kanan aku, then dia cucuk satu lagi di bahu kiri aku, then satu lagi dia cucuk di area tangan kiri aku (dah x ingat kat mana) last, dia set line kat tapak tangan kiri aku. TAPAK TANGAN tau...

oh ya! semua jarum dia cucuk n x withdraw yer... tercacak sana sini. dan aku x dapat nk bergerak sebab jarum banyak di badan. dan aku terjaga dalam keadaan tidur terlentang sebab x blh nak beralih mengiring , macam terasa jarum melekat. huhu~

sekadar mimpi rupanya....... tapi sampai sekarang aku masih terasa ada jarum di badan aku... ngilu!



17 comments:

Masy said...

klu aku sure pengsan dlm mimpi. huhuhuuhuhuuhuh

syah shah said...

aiyoh, gila ngeri!

PnConfused said...

p akupuntur hape....

ber_u_wang said...

oo takut jarum ye...

julietchun said...

ko rindu nak main ngan jarum ni :D

zonaku said...

masy:
idak ler sampai pengsan, tp aku keras kejung takut nk bergerak

zonaku said...

syah:
mana lebih ngeri, tafsir tu atau mimpi?

zonaku said...

pnKompius:
x la.. ingat aku berani nk p ka?

zonaku said...

ber_u_wang:
x la mana takut.... x suka ja

zonaku said...

juliet:
jarum adalah bukan sejenis permainan ataupun sukan yer... harap maklum!

syah shah said...

dua-dua pun ngeri... tapi bila terbayang jarum tercacak-cacak tu rasa cam lebih ngeri...huhu~~

fadh ^_^ said...

ngeri giller
huhuhu

zonaku said...

syah & fadh:
mmg ngeri tau..... terasa sampai sekarang

Erina Asmawani said...

mainan tido je kak..insyaAllah xde pape..jgn risau k..

zonaku said...

heheheee..... x der la risau apa.. risau kene cucuk jarum ada la

DrSinga said...

macam kena voodoo pulak..
:)

zonaku said...

drSinga:
hehehee.. xterpikir la plak ke situ.....

Followers