About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, December 9, 2010

Tag lagi

lama dah aku dapat tag ni dr Mokde si Imran.... since 14 ogos ari tu..... ms tu aku cam beskot sket, pehtu aku mengalami keterlupaan, walaupun aku kekeringan idea untuk aupdate blog... hehheheheheheheeee

(syah, aku rasa tag y sebelum ko tag ni pun aku x buat... harap halalkan saja yer.. xmo buat laaaaaa)

rasanya aku dah penah buat tag ni.....


Memula kena tempek award...

Ok siap... Pastu jawab soklan...

Soalannya :

Soalan 1: Adakah anda rasa HOT..?
Jawapan : panas hati or cuaca panas? kalau cuaca, ni pagi lagi.. so lum panas laaaaa


Soalan 2: Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg?
Jawapan : kat lappy is pic view kat taman tasik taiping y aku, masy, jard n main sponsor: wafa, g bulan 7 ari tu. opis punya ialah standard which is kampeni punya logo

Soalan 3: Cerita pasal gmbar nih..? (maksudnye is the wallpaper)
Jawapan : hhhmmmmmm............... view la.... entah, soothing la bagi aku :P :P


Soalan 4: Kali terakhir makan PIZZA..?
Jawapan : aiseh... lupa, haaaaaaaaaa.... eh bukan.. aku ingat on13 or 20 Nov, ari g jumpa Iman, tp ari tu aku n mak x makan pizza, cuma makan di PizzaHut saja.. sebelum tu la.. x ingat actual date...


Soalan 5: Lagu terakhir anda dengar..?
Jawapan : Sungai Lui by Aizat .. again.. its soothing


Soalan 6: Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?
Jawapan : Update senarai nama ahli, layan lagu kat youtube n FB


Soalan 7: Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?
Jawapan : kakak, kakchaq, makchaq, maklang, zonAku. sayang n honey pun ada.... bila ada orang sengal nk ngarut.. aku layankan saja


Soalan 8: Tag lagi 5 orang...
Jawapan : ah! x mo la


Soalan 9: Siapa orang no. 1...?, Soalan 10: Katekan sesuatu pada orang no. 5...?, Soalan 11: No.3 ade hubungan ape dengan sape...?, Soalan 12: Bagaimana pulak dengan no.2...?, Soalan 13: Kata2 cinta dengan orang no.4...?
Jawapan : not applicable


Soalan 14: Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag..
Jawapan : xder pasal x tag orang.. hoyeah!


Ok, tamat sudah...


tag y sama kecuali soklan pasal pic ada aku penah buat di sini

6 comments:

syah shah said...

chiss... jawab tag lambat... pastu ngelat plak tu... nak kena sekeh pala lutut sungguh... Hahahahahahahahah :P :P :P

zonaku said...

hehhehee...

kira dimaafkan la yer dari buat tag y itu.. mls laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ku Tak Sempurna said...

soalannya sekarang,
siapakah yg memanggil anda sayang n honey??


hiiiii.. jeles ai tauww!

zonaku said...

hehehehee.. kawan2 time nk bodek or nk pujuk

tapi y tertentu saja la.. y biasa2 tetiba nk guna camni mmg kene belasah jer ngan aku.. muahaahahahaaa

DrSinga said...

aisehhhh...
aku ada berlambak hutang tag!!

zonaku said...

DrSinga:
hehheee... himpunan tag adalah salah satu cara untuk update blog time xder idea........

ini pun dah berapa bulan.. kalau bsalin, baby dah nk merangkak dah ni

Followers