About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, December 10, 2009

New Moon

the hot guy! errr.. also the cold one
balik dr kenduri sahabat aku, kami sekereta singgah di QB Mall, sis3 nk beli tiket wayang. apa lagi.. ku pesan la aku punya.... cadang nk tgk 2012, cikS dr ari tu lagi nk tgk wayang sebab dia nyesal tgk filem Jalang.. hampeh katanya... but ms tu dlm kul 4, tiket kul 9 ada front row jer... x mo la.. jadinya kami tgk New Moon. bgs juga.. at least, x ler aku tertinggal tgk filem tu.. sbb korang tgk ari ahad, aku still di penang.

kesimpulan:
pada bukan peminat Twilight Saga, filem ini bakal membosankan.
bg aku??? aku perlu tgk filem seterusnya. atau kene baca bukunya.... sebab aku perlu tau apa specialnya Bella, sampaikan 2 kumpulan y makhluk kategori special melindungi & mempercayai dia dengan rahsia diorg. dan juga kenapa dia tidak dapat diakses oleh golongan itu walaupun dr golongan di Vultori..

tp bila fikir balik, itulah Makhluk Ciptaan Allah. Unik, Indah!

matanya..... fuh!


aku? sapa2 nk bagi aku adiah buku Twilight ????????

15 comments:

julietchun said...

Aku tgk iklan citer Jalang tu pon dah takde rasa nak gi tgk, macam hampehh. Best ke new moon? rasa cam nak tgk jek nih.

zonaku said...

ikut la ko jenis mana.... ada kwn aku kata x tgk pun x per.. biasa jer citer nie

*~ aRaBeLLa ~* said...

aritu aku tgk wat kali ke 3 mase midnite aku tertido bile scene Jacob...ekekeke..seb bek aku terjage balik mase scene Edward kat volturi..huhu

kesimpulan:jgn tengok new moon time midnite walaupon aku fanatik twilight..ekekek

zonaku said...

ker bergantung kepada tahap keletihan badan????

syah shah said...

bergantung kepada minat... sumpah aku tak minat tenegok diorang... hihihihihih :P :P

zonaku said...

antu hensem.. lupa lak kata dia hantu time tengok!

Masy said...

esok kita tgk ninja assasin laa ok?

Yunus Badawi said...

not my taste hehehe

aku kureng sikit citer2 mcm ni

Fatt Chin Choy said...

lambatnya br ko tgk
matanya kenapa? mata ku lg fuhhh

Fatt Chin Choy said...

lambatnya br ko tgk
matanya kenapa? mata ku lg fuhhh

zonaku said...

masy:
heheheh

YB:
sesekali melayan citer antu y soh kita pikir tanpa menakutkan.....

fatt:
lambat ker????? aku terpesona ngan renungan matanya....

mata ko??? baik aku tgk buah mata kucing

Jard The Great said...

ku ade softcopy... mau? eh jap.. ade eclipse dgn breaking dawn ja

zonaku said...

jard:
huhuhuhuhuuuu.....

ad3ck said...

ada macam mata ku sikit..;p.

zonaku said...

AD3CK:
sgt perasan...!!!

Followers