About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, August 18, 2009

Staff Assembly



ura-ura staff assembly ni dah lama aku dengar. malas nk amik pot jer... bukan apa, buka mulut, bakal terima tanggungjawab. bukan x mahu, tapi bila semua kita buat, unit y sepatutnya buat, bakal mencemuh kekurangan majlis. MENYAMPAH!

so, jumaat lepas, sebelum aku ke acara bloggers' gath, aku siapkan urusniaga untuk sabtu dan jua memilih hadiah untuk acara ini. bajet kecik tapi nafsu besar. nak mohon sumbangan, kampeni sombong, diharamkan.. jadi apa y berjaya aku bodek, itulah tahap yang staff akan dapat.. cam siyot!

tapi syukur, better than nothing kan? gambar sepanjang acara??? maaf! jua x boleh dipaparkan, karang kantoi, kene diciplinary action sebab aku x declare kewujudan blog ini pada pihak berkuasa kampeni.

huh! ini personal life aku, luahan rasa aku, pehal lak diorang nak tau....! lagipun aku tau ada sorang dua di pihak penguasa kampeni sangat kurang puas hati ngan aku. sebab? aku best dari diorg! hehehehehhehehehehehehheheeeee......!!!!!!

sinambungan rasa sedih, kecik hati dan sebagainya.... ari ni aku ke KLCC.. patutny seharian, tp banyak agenda di opis, jadinya aku pulang awal.....

sekali lagi konsultan bakal ditemubual... huhuhuhuhu..

aku? sangat berterima kasih pada org y sudi meluangkan masa mendengar luahan kecik hati dan kecewa (kecewa???????????????????) aku pada masa kejadian....... anda tau siapa anda, maaf andai menyusahkan! pada teman y ingin berkongsi rasa malam td, maaf jua, bukan x sudi, letih kilang airmata aku nk bekerja lebih masa.. nnti aku ceritakan....... kita sembang lama², x yah tido!

8 comments:

eddie dewanaga said...

just trying to be supportive...

..and a shoulder to cry on.

julietchun said...

manusia memang tak pernah hilang rasa hasad dengki kat org lain.

HEMY said...

huhu..dgn cuaknya aku close blog ko tadi..smlm aku close blog ko kuar byk2..ahahhaha

pedeh tol citer mu ni..takpe..wat la apa pn yg menggumbira kan hati

Jard The Great said...

err..errr edie ke yg sudi tuu... ehehehe

Zaidon said...

sama la macam Hemy.. moga tenang2 selalu.. :)

zonaku said...

eddie:
tq.. er.. lagu tu mmg sgt best!

juliet:
PhD... leceh!

HEMY:
hah???? perhal lak??? errrr... 'pedeh' tu apa? dan aku ke klcc bukan shopping yer.. keje!

jard:
hah?????

zaidon:
tq!

Yunus Badawi said...

If you need my support you know how to contact me.

Hang on. Be strong.

zonaku said...

YB:
TQ.. er ada keje kosong???????????? hahahahahahahahhaaaa

Followers