About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, June 3, 2009

Salah!



... salah aku ker??...
bila bertindan?
telah ku nyatakan dari awal, sudah ada y terdahulu
jawapan?
dia lebih besar, jadinya, dia berhak buat sesuka hati
aku?
silakanlah.....
bila sampai masanya
jemputan berbelah bagi


:: sekali lagi, SALAH aku ker??? ::

psssttt.. rasa amanku belum kunjung tiba..... bilakah????
pppppsssssssssttttttttttttt......... mak! nak balik kampung!
errrrr.. rs cam nk blk kg jer ujung mgu nie... sapa nak ikut ke penang??? aku nk drive nie!
**************
update sket, td aku melawat kawasan jajahan, katanya; 'eh itu kamu rupanya, sepenuhnya berbangsa melayu?' kaget! apasal lak dia nie? kan ker rupa aku mmg rupa melayu???? x der rupa cap campur langsung.. betul! sapa y penah jumpa aku pasti boleh sahkan hal nie. bila kutanyakan sebabnya, ''kamu boleh berdialog dalam bahasa itu dengan baik, x sangka kamu melayu'
trimas, bertambah kembang aku tadi.... tp ketahuilah, skop tugasan memang memerlukan aku berbual sebegitu! huhuu! (dlm jiwa kacau nie... pujian mampu menyerlahkan keceriaan di wajah)

8 comments:

eddie dewanaga said...

nak balik Penang..?
adoi, nak ikut....!!!

Jard The Great said...

jom mkn abc fradoo mlm neh..nk?

mo0ney said...

apasal ni wey??

julietchun said...

balik kg baru rasa aman sikit buleh tgk muka famili,hehe.Apalagi, pergilah bercuti.

zonaku said...

eddie:
jom!

jard:
mlm ni x leh, ada men bdminton n tgk CSI

mooney:
heheheheheee... hal keje la!

juliet:
ya betul! tgk muka faris n gaduh ngan farah!
akan ku bercuti hujung minggu!

ku tak sempurna said...

apalagi... beradu tenaga la dgn org besar tu..

ekekekeke
.
.
.
.
..
.
.
.
.
aku nak ikuuuuuuuuuutttt balik penang :D

HEMY said...

patut susah nk masuk blog ko tadi...rupanya idung ko mengganggu...kembang sangat..penuh skrin aku..ahahahhaa

zonaku said...

KTS:
jom! esk lps keje aku nk direct jer blk kg...

HEMY:
eleh, ngaku jer la dengki! kekekekke

Followers