About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, June 9, 2009

RFL 2009













sekitar gambar2 di Relay For Life 2009.
deskripsi gambar : petugas coffe bean menari atas pentas untuk chicken dance, pertandingan banner sempena hari tanpa tembakau, peserta y merepek di trek sebelum sampai ke garisan penamat untuk lap mereka, beauty peagent RFL 2009 (men only), acara luminaria - menyalakan lilin untuk pesakit kanser y telah gagal dlm melawan penyakit, HOPE - lampu harapan,pesakit kanser termuda y menyertai acara kali ini - semasa survivor lap, dan kanser survivor dengan kostum seluruh dunia.
acara sukarela sambil berhibur mcm ni aku suka ikuti, so, aku agak malu nk terima gelaran Cik Hati Emas y wafa kasik tu... cam x layak jer. BTW thank you.

9 comments:

Jard The Great said...

hehehe.. thanks for showing us around!

eh.. ko jadi tak ikut gi lanchang?

kueh bakar said...

sib baik gmbr nanges aku tak ada..
ekekekkee

julietchun said...

ko memang berhati emas.

theconfused said...

:)

ku tak sempurna said...

hati emas?? maknanya keras..
benarkah??

hikkkssss...


u worth it..

eddie dewanaga said...

hati emas..?
:)

Rantong said...

Salam ziarah.


View Profile: Rantong™

syah shah said...

aku suka juga acara camni... tapi nak berterik mentari di tengah oran ramai aku tak mampu... migrain wooo...

a Q r a m said...

wah, tahniah sebab support benda2 macam ni.

Followers