About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Saturday, June 6, 2009

psssttttt!!!!!! aku kat kampung!

hehehee... aku br je sampai kg.. sengaja aku x gtau aku blk ngan apa. tanak mak risau kalau dia tau. sejak aku blk dr cuti tu sampai skrg, batuk aku x berkurangan langsung. kalau blk ngan bas, mati beku la aku.. n abih satu bas akan di syaki kene jangkitan H1N1.

nak naik flight, pun almost the same ja. karang kene tahan kat airport, buat kecoh ja.

ubat batuk dah abih sebotol, lozenges sepapan dah abih, strepsil dah 3 peket, antibiotik pun dah complete course. batuk aku? xder beza sejak mula.

eh, dah menyimpang lak. aku dah x ingat bila last aku drive balik sesorang. y aku ingat bila aku amik break dr life aku tahun duluuuuuuuu tu. abih jer keje last day aku y kebetulan ada parti, aku trs shoot drive blk kg sesorang. ms tu aku just ingat nk blah dr life aku jer. phone pun aku x jawab.
then lps2 tu kalau blk kg, biasanya ngan bro3. x pun flight or bus.

ni setelah sekian lama, baru aku buat perangai lagi. tp kali ni sebab aku amat tensen ngan life aku. abih je keje td, aku blk rmh, mandi, solat asar n trs btolak.

ini gak 1st t ime aku drive mlm sensorg. dulu tu aku drive siang. mata aku silau, jadi, aku x leh lelaju. n aku amat x gemar lampu kereta y tinggi, or y telah modified. silaunya blh membahayakan pemandu mcm aku.

pesan aku pada semua pemandu, tolongla fikirkan keselamatan orang lain n anda sendiri bila memasang headlight. aku tau korang trendy n bijak dlm hal modifikasi kereta, cuma jangan jadikan org keliling anda mangsa lampu hebat anda.

sekian!

:: farah dok kacau mummy dia buat keje::

4 comments:

ku tak sempurna said...

aku mmg pissed off dgn org yg guna headlight... ggggrrrr...

salute la beb... berani ko drive mlm2 seorang diri.. aku mmg tak berani. errrrr... takuuuuttt..
.
.
.
.
.
slmt bercuti.
slmt merehatkan minda :D

eddie dewanaga said...

have fun sweetie...!!!


*try air limau kasturi suam tanpa gula... kurang batuk tu nanti.

HEMY said...

ko balik mana ni???kot2 akuleh tolong drive..ekekekeke

zonaku said...

kts:
hati punya mau.. kuredah jua!

eddie:
tq bro. blk ni minum black seed oil n mkn rambutan. blh baik?

HEMY:
aku di penang nie. ptg ni lps asar aku blk kl. insyaallah tgh mlm nie sampai la

Followers