About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, June 11, 2009

faris lagi

sedikit lagi foto kesayangan ahli keluarga kami

his favourite spot!sibuk menyepah n mengutip kacang!

hero bedak sejuk!
senyuman menggoda!

apa tengok2?aksi terbaru!

12 comments:

Jard The Great said...

apsal bedak tak rata tu?? hehehe

HEMY said...

ahahaha...mcm2 telatah...kalau aku jumpa nnt bila2 akan aku amik candid shot macam2

zonaku said...

Jard:
dah baby.. ko ingat dia nk dok diam?

HEMY:
ko x tgk dia gayut kat meja kalu ada org guna laptop! ngendeng kuat nie!

last pic tu aksi bahaya, dia panjat sdr sofa tu, then diri pegang kaca tingkap!

Mr PenyuBiru said...

ko buli dia ek? isk..isk..

theconfused said...

kompem adik awah laaaa... muahahahah

INTAN said...

la....baru ku tahu mu ni adik paezah...duk selisih berkali2 kat blog org..hahaha

ku tak sempurna said...

ekekeke... penuh bedak sejuk kat muka... cumil sgt...

ku tak sempurna said...

ekekeke... penuh bedak sejuk kat muka... cumil sgt...

syah shah said...

mueheheheh, putihnya mukaaa... Kiuuttt jek... kikikikikik :D :D

zonaku said...

encikPenyu:
mana da! dia y buli aku tau!

cikKompius:
mmg la.. kan ka dia pakai walker berlabel farah tu!

intan:
hehehe... jgn dedah identiti sebenar!

kts:
hehehe.... penjagaan kulit sejak kecil!

syah:
kiut cam sapa??? cam aku la la la la!

me3n said...

hi. salam kenal. ahahahahah

zonaku said...

me3n:
heheheheeeee... selamat kembali!

Followers