About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, May 27, 2009

Relay For Life


celebrate... remember..... fight back!
aku cuma nak iklankan sedikit mengenai Relay For Life ni, acara yang di anjurkan oleh NCSM (National Cancer Society Malaysia) dgn pelbagai xtvt menarik ada, last year aku mewakili tempat aku bekerja dan aku heret jua sis3 n sis4 serta hsemate aku bermalam di sana

well.. bukan bermalam sangat actually, more to berjalanan sepanjang masa, sambil berhibur dan berkenalan dengan pesakit kanser y berjaya memerangi penyakit itu, selain mengingati pesakit y kalah dalam perjuangan melawan kanser.
di samping menerokai ruang berkenalan dgn pelbagai lapisan sukarelawan
antara acara last year,


persembahan dr volunteers NCSM

beauty queen, MEN ONLY!

pasukan kami

larian pembukaan oleh survivors dgn foto mereka y telah kalah melawan sakit

konsepnya, sentiasa ada y berjalan di atas trek, x semestinya kita berjalan, agak² trek kosong, penuhi la ruang

walaupun asal aku hadir sebab wajib, tempat aku bekerja menjadi salah satu officials, aku sangat suka hasil dan pengalaman y aku dapat...

sapa² blogger y berminat, mungkin boleh berdaftar secara berkumpulan dan kita jumpa di sana! Insyaallah

8 comments:

syah shah said...

Aku balik kampung masa tu... hmmm...

syah shah said...

Ko jalankan untuk aku yaa?? :D :D

zonaku said...

hampeh!
balik kg leklok tau....
aku jeles nie.....

Jard The Great said...

zonaku.. kalo aku sorang ja mcm mana?? aku nk join ar.....

HEMY said...

kat lobi aku tgh bukak kaunter...

huhu..tp tarikh tu aku ke johor..

syah shah said...

hohohohoh :D :D

Aritu ko kan dah cuti... kali ni kasi can laa sama aku plak... Kui kui kui kui :P :P

zonaku said...

jard:
sure?
jap aku call ko. join grup aku jer la

HEMY:
x per la... tp amatla seronot tau!
xper... nnti kita join walk of life jacobs nyer lak.. bulan depan kalau x salah aku

syah:
yer la.... yer la... g la cuti...

ku tak sempurna said...

macam best je...
nak join gak... tapiiiiii....
ada kenduri sepupu aku..

camane??

Followers