About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Saturday, May 30, 2009

rasa...........??????



ari ni ada acara Relay for Life di Stadium MSN. aku telah lama bcadang nk ikut serta. semua telah lengkap. dah bayar, dah amik tshirt, even muffin y aku nk sedekah kat sana pun dah tersedia.

tapi,
aku rasa... x sedap badan, bgn jer pg td, aku sakit perut y amat sgt. then batuk aku mekin menjadi² pg nie. camana nk bermlm d sana nie?

aku juga rasa... nk rehat sj d rmh supaya bila 'org²' mengangkat brg, aku dpt monitor. sebatang jarum patah pun x ditinggalkan, sebatang jarum patah aku pun x di ambil

aku rasa.. nak berehat sambil ada d rmh ms angkat barang supaya semua bil d bayar n aku x susah payah ke balai membuat laporan.

aku rasa.... nak pindah rumah n dok sorg². supaya damai aku kembali

aku rasa... nak halau semua dr c2 supaya aku damai.

aku rasa... nk berenti keja n blk kg!

aku rasa.. macam²!

haaaiiiihhhhhh........!!!!!!!!
ni faris khusyuk kunyah timun ms kat pavillion, x mo dok diam, kene dokong sambil jenjalan

ni faris dalam private bath tubnya di hotel.. seksi!

4 comments:

HEMY said...

byknya yg ko rasa..ekekeke

theconfused said...

haihhh... tuhla.. kusuruh coti lelama gi tanak.. tuhla..tuhla... saja nak bg hangin.. keh3

Jard The Great said...

PMS...

a Q r a m said...

Alamak, cencored ni.

Followers