About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, April 27, 2009

Tindik!

sambil siapkan kerja y menimbun
ada panggilan teman
rindu amat pada dia
kisahnya....
baru semalam bertindik
diketawakan sekeluarga

aku tumpang ketawa..

lepas ni boleh la minta hantaran set hiasan lengkap

mahu ketawa pun ada

(kekekekekekekekekekekekekekkekkekekekekekekekekekekekekeeeee! ops! terlebih suda!)

tahniah!
dulu ada teman bicara, tanda wanita, bertindik telinganya

benar????
*************************
kisah lain;

rujuk pada kisah ambulans cikKompius

dalam bualan dengan kenalan
jiwa parah perlu bantuan
perjalanan dari damansara ke subang jaya
jam 5.30 petang, 18 minit sahaja
doakan untuk dia ya!

11 comments:

syah shah said...

err... aku tak bertindik lagi... apekah aku bukan wanita?? Owh tidaaaakkkkk~~~

Err... part pengabis tu aku kurang faham... Tapi apepun, aku doakan dia... err... doakan apa ni?? tak paham... eksplenesyen pelissss~~~

a Q r a m said...

banyak sangat tindik tu..

zonaku said...

syah:
org gtau aku camtu... mana aku tau...!
part tu? doakan dia selamat!

aqram:
sekadar gambar hiasan... tapi anting² tu cantik kan?

julietchun said...

aku pernah bertindik tapi takleh pakai subang lama sbb nanti berkudis, jadi sampai la ni aku tak pakai subang, apakah maknanya tuh? kakakka

zonaku said...

aku dulu hanya boleh pakai subang emas..
kalau bukan emas, maaf, hanya boleh ditonton!
mengada²kan?

eddie dewanaga said...

back in the early days, zaman gua rock gila babas, turut ingin bertindik, 1989-1990... hehehe, mungkin lu masih kecik, tapi gua sudah mengheret gitar elektrik sana sini untuk gig rumah org kawen,

bertindik kat kedai cuma seploh ringgit utk sebelah telinga zaman tu, tapi kita orang tetap dengan jiwa rock, bertindik manual...

berdasarkan pengalaman brader2 gua ketika itu, guna ais hingga kebas telinga, cucuk dgn jarum peniti yg baru dan sedikit krim anti septik sebagai pencegah infection.

3 hari selepas itu, sang naga sudah boleh bergaya dgn anting2 silver dgn bentuk pistol. masa tu dah cukup dah rock!!

those were the days...

zonaku said...

x heran...
org tindik ms umur 4ker5 thn.. x ingat dah...
sebelum lu tindik la bro...!

tindik sendiri??? alamat sekampung la dengar jeritan.

theconfused said...

cehhhhhhhhhhhh............. :P

zonaku said...

kekekekekekkekekekekekekekekekeeee!
(aku gelak dgn sopan!)

HEMY said...

aku cuma paham gambar subang tu je utk entri kali ini...

zonaku said...

apa y ko paham dr gambar tu????
nak belikan satu untuk cembam atau aku?

Followers