About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, April 23, 2009

Jadual

dlm discussion ngan bos td, acara ahad ni dah confirm BATAL!
yeay!
so.. aku nk penuhkan jadual ahad aku...
antara pilihan y ada:
  1. ke Pesta Buku 2009 y amat sesak
  2. ke mana² lokasi percutian mini eg: PD or air terjun
  3. g jalan² ke shopping complex
  4. g tgk wayang
  5. g makan stimbot
or
lepak seharian di rumah!
jom sapa nak join????? kecuali pilihan y last tu ya!
******************
ini luahan perasaan jer... sila abaikan part tambahan nie
hampeh!!!!!!!! kalau dah B**O* tu, mmg BO**O*! gak la.. letih nk explain byk² kali.....! dasar putar alam, x dpt tidak, nak jugak putar belit fakta.. kalau dah b****a P**IA tu, P**IA la jugak!

11 comments:

Faris Ibrahim said...

Uish..hepi nye kamu ini..
Kempunan ari ahad yer??
Hehe..

Kalo sy jadi anda..

Sy akan pilih pilihan no2..
Air terjun- Sy cadangkan Sg Sendat kat Ulu Yam Baru. Ni tempat baru nak naik, mgkin ramai skit weekend, tapi ok la..

Pada pandangan sy, pilihan 3 n 4 tak sesuai..

Faham2 jerla wayang wekend ni mcm mana..Huuhu..Cam ular dah org beratur..

Hehe...Just memberi pandangan..Ok?

eddie dewanaga said...

awal2 dah sound, boleh join semua aktiviti kecuali lepak seharian dirumah...

hahaaha... that is sweet!

*beb, part tambahan tu, care to share??

zonaku said...

Faris:
agak kempunan gak la.. ahad lepas keje...

tp kalo nk ke piknik² ni kene ada geng... kot x, leceh....!

dah lama x lepak shopping mall.. geng sudah blk kg...

btw, tq 4 d suggestion

eddie:
mesti la.. kalu x, ramai jer y nk melepak kat rmh, org nk rehat, kene layan guest lak... malas!

sila abaikan part tambahan tu bro!
dah reda dah!

syah shah said...

kalau aku, aku pilih ke air terjun untuk mandi manda...

part tambahan tu, err... aku tak berjaya mengisikan huruf-huruf kat tempat kosong tu... Kikikikikikik :P :P

zonaku said...

syah:
ye la tu...!

errrr.... tetiba aku rs cam kalo g spa pun cam ok gak....
any sponsors??????

HEMY said...

jom gi bukit broga kat semenyih..amcam???
dh la cantik..aku jdkan ko model lak tu..dpt gambar cantek gak..amacam??

julietchun said...

kalo sanggup nak bersesak kat pesta buku tu silakan, tapi sebagai persediaan awal baik ko bwk skalik gas oksigen,kekeke.

zonaku said...

HEMY:
bukit broga???? best ker kat sana????

aku jadi model??? retak ler lens ko nnti

baik x payah!

Juliet:
jap aku oder tank o2!

syah shah said...

bukit broga tu kat mana?? kalo ko cakap beranang ke, rinching ke, aku taulaa jugak... Hik hik hik hik :P :P

zonaku said...

syah:
area ctu² gak la

syah shah said...

gile jarang balik semenyih sesejak tadek atuk nenek nih... Hohohohohoh :P :P

Followers