About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, April 14, 2009

Blogger Gathering

ini kali ke3 aku di ajak ke gathering
kali ketama : makan sate di kajang
kali kedua : makan di Williams
kali ketiga : Pak Li Kopitiam, Sect 7, Shah Alam
harap maklum, aku kan pemalu...! berjumpa ngan blogger amat memerlukan aku bersiap sedia dr segi mental

memula jumaat lepas si jard ajak aku, but knowing my schedule, cam x nak join.
aku x rasa nak keluar berjalan² cari pasal. nak berehat sepenuhnya ujung minggu aku y terakhir tanpa ada xtvt.
dan salah satu sebab, nk tgk konsert AF sebab ada Farah n Zahid. takat bebudak AF7 ni aku x kesah kalau setakat nk tgk repeat esoknya.
so, berkelana la aku sendirian ke sana. mula² ingat nak amik HEMY n gerak skali.. pastu x jadik..
(sebab aku x tau camana nak ke tempat dia)

sampai ja aku kat sana... rupanya, aku paling awal. then HEMY call aku.. minta pandu arah... mana la aku pandai...
tengah tunggu² tu, Aima, Bella, Jard & Kueh sampai.

aku tatau naper.. mlm tu instinct aku tinggi.. sekilas bayang Jard lalu dah aku cam, HEMY pun sama. Aku nampak jer kelibat dia, aku terus tau itu dia.. mungkin jugak sebab aku slalu tgk muka dia kat blog, so aku tau apa nak expect.

ayat pertama dia y aku ingat sangat; "women sucks at direction"... ampeh.......

well, aku akui, i'm sucks with directions,.. esp road n map... dan aku mmg master hal sesat² jalan nie...
so, ayat dia tu.. 100% apply pada aku la...
pastu memasing poyo jumpa kamera dia.. n dia mmg amat pemurah... x lokek ajar cara guna kamera dia.. (x mcm org tu...!)

pasal pak li tu korang leh baca dlm blog diorg .

psssstt.......! dalam dok mencuba tu.. Jard amik gambar skandal... tp... tunggu jer HEMY siarkan.. (kalau dia siarkan la..)

ada lak satu grup tu dtg.. minta amik kerusi y sebelah Jard.. then HEMY kata ada y menarik di belakang kami.. aku bajet pompuan y seksi tu... (ampun ya!...) aku ajak Jard posing supaya dia leh snap, tp x leh sebab terlindung
rupa²nya si dafi y ada di belakang aku tu.. aku ternmpak sebab dok sebuk² posing tu, aku toleh ke belakang.

n dah bc entri Bella br aku tau dia tatau pun dafi di situ.
kalau ikut mata aku pny skema pandangan.. dafi lebih sesuai di majalah or foto, jgn tgk asli.
then blk tu... aku hanya memandang jer la lampu rumah Sis3. dia x der sebab ke Melaka.
Trimas pada Aima y sponsor mlm tu!

errrr.. anul, kalau ko rs aku drive cam hampeh.. sori ya.. sambil lyn jiwang karat n aku x brapa cekap drive mlm... kalau ujan lagi la hancuss..

n disebabkan sakit ati.. rasa lapar aku xder ari nie.. thats why aku blogging ms lunch!

how I wish I'm there!



10 comments:

Faris Ibrahim said...

bestnyer gathering..

ku tak sempurna said...

ha ha ha...

betul kata hemy tu...

aku mmg penunjuk arah yg TERBAIK...
klu nak gi cheras, insyaallah dgn tunjuk ajar aku, akan smpi ke baling...


hahahahahaha...

pemalu pemalu ko, gi gak gathering... maknanya aku nenek segala pemalu :)

Mr PenyuBiru said...

aku pun pemalu orangnyer.pasai tu aku tak dapat pergi. (padahal takde sape ajak aku pun.hehe)

HEMY said...

aku cakap sucks at direction tu bukan main terjah and sebab ko tau..tp tu dr pglmn menerima arahan dr sume wanita yg pernah aku lalui..eheh..sorg je stkat ni sampai..bini fariz yg entri pasal dpt anak baru2 ni..mmg tepat direction

ko drive kira bagus la among girls beb..laju gak..so takde mslh..aku tgok smpi tol puchong ko ada blkg aku..bravoo!!!hebak2

foto skandal aku upload sok..aku hampir lupeee

syah shah said...

kekadang seronok join gathering... tapi kalu ramai-ramai aku segan... Hik hik hik hik :P :P

zonaku said...

Faris:
mmg best.. malu² jer sumer...

KTS:
kalo camtu, kalo ko bg direction pd aku.. knpem aku sampai haatyai!

encikPenyu:
aku ada hati nak ngajak.. tp aku xder no ko.. heheheheeee...

HEMY:
no heart feeling la... no worries..

tp actually ko pun x der la bawak laju sgt... x ilang ke mana pun kete ko.. sentiasa dlm perhatian jer

syah:
aku pun segan sgt².. tp cover line kene baik...!

aRaBeLLa said...

sumpah saya tak tahu kak...ruginyerr...huwaaaaaa....

theconfused said...

oooooooooooooooo........... nihla ektibiti yg hg suh aku turun dr penang tuh...

kot dafi k la.. kalo celine dion ka, kompem aku nangis smpi skang sbb tak join ampa.. muahahahahah

Aku Bukan Bidadari said...

pernah kah kita berjumpa?

Jard The Great said...

ehehe.. thanks for coming zonaku!! lagi meriah jadinya! hehe

Followers