About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, March 5, 2009

Perubahan Rancangan

masa cuti raya cina ari tu, mak ada tanya; 'bila lagi nk balik'
aku jawab, 'maulud nabi nanti la..'

then, bila dah di sini,aku cam xnak balik la plak.. rs cam nak rehat ja...

peh tu ada lak rancangan tambahan..

1- perjumpaan blogger kat ulu yam, anjuran anul
2- kenduri MrAki, kat pahang
3- kenduri lepas pantang, anak kawan opis aku, kari kambing dia sedappppp!

alasan aku:
1- aku kenal anul jer, y lelain aku tatau sapa akan join
2- maap la MrAki, sejarah aku ngan pahang mmg la x bagus!
3- lenkali ja la aku makan

sebab:
semalam, sis aku anta sms; 'ty blk esk!'

cesssssssss..... x leh jadik nie 'bookingkan tiket, mlm ni kchaq p amik n bayaq!!!'

::::::: aku BALIK kampung sabtu nnti, INSYAALLAH! :::::::

15 comments:

syah shah said...

kchaq tuh singkatan kepada kak achaq ka hapa?? itu memang panggilan untuk yang sulung kaa kat utara sanun?? abang ipar aku pon dipanggey achaq jugakkk... ai nid eksplenesyen pelisss... heheheheheh :D :D

Jard The Great said...

jadi?? ko tak jadi gi ulu yam???

zonaku said...

hehehehe

syah:
kat rumah aku dipanggil kak chaq, maybe singkatan dari kakak besaq (bukan merujuk pada saiz yer...!)

jard:
ya! farah n faris nyer panggilan pulau lagi hebat dr panggilan air terjun!

syah shah said...

hah, jadi tepatlah teori aku satu ketika dulu... hahahahahahah :P :P

julietchun said...

poket pun penuh lagi, balik le sedekah kat anak buah ;D

Chekgu BaniHassim said...

pulanglah ke tempat asalmu...
mereka merinduimu...

zonaku said...

syah:
itu la teori y aku pegang dr sulu sampai sekarang

juliet:
heheheh......
aku pulaaangggggggg!

chekguBH:
aku y rindukan diorang sebenarnya!

theconfused said...

dengki kat akulah tuuuuuuuu.. muahahahah.. :))

Mr PenyuBiru said...

selamat balik kg!

Aku Bukan Bidadari said...

ko minggu depan jemaat jgn balik tau.. aku nk pi sana hi hi hi

zonaku said...

cikKompius:
mmg la aku dengaki, dah hang dok kat kg aku! kekekekekekeeeee

encikPenyu:
insyaallah selamat!

Tiara:
baikkkk!

theconfused said...

tiara.. dia mana buleh blk slalu2.... hahahahahahhahaha

zonaku said...

aku dah nk blk dah nie!
tata!!!!!

Ungku Nor said...

huh..otak semenet!!

zonaku said...

heheheeee....
janji happy kak!

Followers