About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, January 16, 2009

update sket!

korang,
satu rumah aku sumer dah masuk wad pasal denggi.
Syukur aku masih sihat.

ada pulak sorang kawan aku kata aku selamat sebab aku bersihkan kawasan rumah aku sensorang ari tu..
ada ka patut.
bukan la aku nak berkira walau aku kecik ati kene bersihkan sensorang.
biar la..
dah diorg tanak buat, maybe keje² tu sumer x sesuai ngan dioran kot.
hehehehe
biar la..

aku sangat bersyukur sebab diorang demam pun aku ok, diorang denggi pun aku ok
bukan nak berlagak.
bukan la aku takbur.
cuma aku takut sesangat,
kalau masuk wad atau kalau kene denggi,
diorang akan buat ujian darah dengan kerap.
paling kurang, dua kali sehari
.
.
.
.
aku takut JARUM! (kalau dalam wad, akan ada IV drip, jarum tu mmg stay dlm badan & kene amik darah, kalau x masuk, kene ulang alik ke spital amik darah)
NGERI!

9 comments:

goasop said...

jasa baik dibalas baik. ehe.

Mr PenyuBiru said...

aku pun sama. bleh pitam dibuatnya.

zonaku said...

goasop:
insyaallah

encikPenyu:
xder la sampai pitam.. tp kalo letak aku ngan batrisya, ko akan konpius sapa kekanak y sebenarnya..
kekekekkeeee

syah shah said...

sapelaa yang tak takut kene cucuk... lainlaa kalo tercucuk... Hik hik hik hik :P :P

julietchun said...

ko stanby 100plus kat umh, kalo rasa dmm je ko minum bebyk, org kata bleh elak denggi gak. Skt woo kena amik darah, makcik aku penah kena denggi dia kata rasa nak nangis je bila tgk muka nurse tem nak amik drh tuh.

theconfused said...

kwn hg tuh peringatjaaaa...

muahahahahahah

ku tak sempurna said...

uihhh bahayanya...

mungkin nyamuk2 tu dah bese tgk ko bersihkan rumah... tu yg dorg takut nak ngap...

zonaku said...

syah:
ko x dabel mining kan???

Juliet:
kalo aku, dengar nurse tu bukak pintu bilik nak amik darah pun aku dah leh nangis tau!

cikKompius:
ya ya... aku tau, kwn² aku mmg sayang aku....
cuma aku serba salah oooo
walau kental, hati aku tetap tisu

KTS:
pandai la ko...

syah shah said...

tadek... aku tak pandai dabel mining nih... aku stret tu de poin sajee... betulll... cayelaa cakap aku nihhh... kateku sambil kekelip mate buat muke inesen... :D :D

Followers