About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, November 5, 2008

PD

disebabkan KakUngku dah membuatkan aku ngigau nak p PD....
.
.
.
.
.
.

sapa nak ikut????????????????!

aku nak buat poll skrg!

23 comments:

theconfused said...

haaaaaaaaaaa... kan aku dah kata...

kakUngku!!!!!!!! nape seksa daku begini!! huhhuhuuh

en_me said...

takperrr, me pass.. ehehe

Ungku Nor said...

akak naaakkkkk!!!!!!

bile eh?
minggu nih???

Ungku Nor said...

akak naaakkkk!!!

bila tu??
minggu ni ehh??

debikdebuk said...

apakehey nih?

zonaku said...

ngigau nk piknik!

zonaku said...

kakUngku:
kene tgu suara ramai

syah shah said...

nak pegi, tapi sebab ujung bulan dah ade plan lain, jadi plan lain-lain kene kensel... huhu~~ :D

theconfused said...

ala debik, ko nak ikut ckp jelah weiii

zonaku said...

syah...
bajet murah jer...
buat potluck!

syah shah said...

heheheheh... aku ni maslahnye tak buleh kompom... kot kalo laki aku tetibess kene keje, terkontang-kantinglee aku sensorang kang.. sian kat aku.. :P :P

ku tak sempurna said...

aku nak ikutttttt

theconfused said...

ahhhh.. blah laa lu syah.. keh3.. tuhlaa duk jauh sgt kok tak aku bleh pi amek ko.. hahahahah.... sama tak cam jawapan udang ko?? muahahahahahah

zonaku said...

kts:
jom. jumaat nnti aku bg senarai nama sapa nak ikot
sabtu sumer kene call aku.

theconfused said...

KTS : bawak manik skali!! manik.. haahhahaha

syah shah said...

theconfused : hooooooo.... aku kecik ati... Ahahahah sama dak dengan jokpan udang aku tuh?? kih kih kih kih :P :P

rase cam blog senirik plak jawab komen orang :P :P

Hasnul Efendi Md Yusof (ANUL) said...

bila???aku minggu ni tak buleh la..

zonaku said...

cikKonpius:
apa hal lak ngan manik nie??????
aku lak y konpius

Jard The Great said...

lerr...pegi PD ker??

err...errr..

nak ikut... tapi aku malu nak mengaku.. hehehe

Jard The Great said...

uits.. thanks menjawab komen org kat blog aku..

aku sibuk ari nih.. baru skang dpt check.. hehe

aku nk bg tahu ko.. aku terharu nih..=p

Mr PenyuBiru said...

wah! pi PD. cam best jer. aku nak itut bleh?

jangan bagitau wife aku tau aku nak itut ko.. adessss!!! (kena cubit ngan wife aku)

err..sorry la tak dapat itut. anak aku demam.hehe..

Ungku Nor said...

tapi masaklahnya..akak tade no tepon awak!!

;p

zonaku said...
This comment has been removed by the author.

Followers