About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, November 4, 2008

M.O.O.D.Y

bila susah ati
bila resah
bila gundah
ini dapat menenangkan ati





nak letak n tinggalkan aku di sini...


aku memang tak akan membantah

memandu sendirian semalaman mencari lokasi sebegini adalah amat biasa....

damai

aman

tenang
hidup aku byk dipengaruhi air

(blh refer kat cnie. Bukanla aku percaya sesangat.. tp ada y betulnya......)

15 comments:

13may said...

jaga diri :)

debikdebuk said...

MasyaAllah.. lawa la.... aku paling suka yang bulan sabit besar tuh...

Ungku Nor said...

jom poie PD!!!!!

hehehe

ad3ck said...

da lama tak pi menenangkan diri ehehe.

theconfused said...

kakungku................

jgnler ajak dia gitu.. kang dia asek ngigau nak pi PD.. bukan di mandi pon.. buang karan yoo!!

zonaku said...

13May:
okies!

debik:
lawa... sesangaaaaaaaaaaat!
tp leh tgk gambar jer la.... xkan ku jejak ke sana... (buat masa nie la) coz tu sunset kat north pole!

kakUngku:
ajak bebetul la....

zonaku said...

cikKonpius:
aku dah start ngigau dah nie....

JOM sapa nak p PD ahad nie????????

(aku tgu respon korang... coz aku leh onkan program nie....)

julietchun said...

Pd ok lagi ke? Aritu aku pegi ramai org, nak mandi pun tak leh.

zonaku said...

juliet:
aku x mandi laut..... tp aku ok jer piknik2 nie.....

syah shah said...

kalo pegi laut tapi tak mandi adelah satu kerugian yang teramats... :P :P

dah pegi mesti kene mandi!! :P :P

zonaku said...

syah:
kata la apa pun.....
jangan harap nk soh aku msk!

syah shah said...

kalo aku ade aku heret jek, aku tak suruh... Mueheheheh :P :P

zonaku said...

ko akan mengalami mimpi ngeri mendengarkan jeritan aku
ekekekekekekeke!

syah shah said...

takpela, kejap je mimpi ngeri tuh... janji dapat heret ko aku dah puas ati... Muahahahahah :P :P

zonaku said...

syah:
ko cakap byk.....
cam la ko nk ikut p pd hjg mgu nie

Followers